ÁSZF

Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ha kérdése vagy megjegyzése van:

Információs telefonszám: 06303922415, hétfő – péntek 10: 00-16 : 00 
Cégadatok: Bestway Sport Kft. (1043,Budapest Kassai utca 11. 8/48., Cg.01-09-170230

E-mail: [email protected]

Szolgáltatás feltételei, Felhasználási feltételek

 1. A jelen Általános Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: a „Felhasználási Feltételek”) határozzák meg a Bestway Sport Kft. (1043,Budapest Kassai utca 11. 8/48., Cg.01-09-170230, a továbbiakban: „Bestway Sport Kft.”) kizárólagos tulajdonában álló és a Bestway Sport Kft. által működtetett www.bestwaysport.hu elnevezésű weboldal (a továbbiakban: a „Weboldal”) 
  1. A Felhasználási Feltételek (“Feltételek”) kötelezőek minden olyan személyre nézve, aki használja a webhelyet, függetlenül attól, hogy a személy regisztrált webhely-felhasználó vagy sem (“Felhasználó”).
  2. A Szolgáltatás használatával párhuzamosan, beleértve a Webhely látogatását, a Webhely feltételei hatályba lépnek. Ha a Felhasználó használja a Webhelyet, vagy bármilyen lépést tesz benne, akkor úgy vélik, hogy a Felhasználó ismeri a Felhasználáskor hatályban lévő Feltételeket, és beleegyezik abba, hogy kövesse őket.
  3. A Felhasználó, aki nem ért egyet a Feltételek egy vagy több feltételével, nem jogosult a Webhely használatára.
  4. Felhasználónak minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldalon regisztrál, saját fiókot/identitást hoz létre (a továbbiakban: a „Felhasználó”). A Weboldalon való regisztrációval, illetve a Weboldal által nyújtott bármely szolgáltatás igénybevételével, hírlevélre való feliratkozással a Felhasználó magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Felhasználási Feltételeket. A Weboldalt kiskorúak nem használhatják. Amennyiben a Felhasználó a jelen Felhasználási Feltételeket nem fogadja el, úgy nem jogosult a Weboldal használatára, illetve a Weboldal által kínált szolgáltatások igénybevételére. A Weboldal tulajdonosa és/vagy működtetője jogosult a jelen Felhasználási Feltételeket bármikor egyoldalúan módosítani. A módosított Felhasználási Feltételek hatályba lépésének napja az a nap, amelyen a módosított Felhasználási Feltételek publikálásra kerültek a Weboldalon. A Weboldal üzemeltetői mind a jelen Felhasználási Feltételekben, mint a Weboldalon „Bestway Sport” néven is szerepelhetnek.A jelen Megállapodás határozatlan időre szól, és a Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül egyoldalúan felmondja a Weboldal Felhasználóival való kapcsolatot.
 2. Szolgáltatás
  1. A szolgáltatás tartalmazhat olyan linkeket a harmadik fél weboldalaihoz vagy szolgáltatásokhoz, amelyek nem a Szolgáltató tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak.
  2. A szolgáltatás a programban való részvétel, amely magában foglalja az egészséges életmódra és a táplálkozásra vonatkozó információkat. A honlapon közzétett információk tájékoztató jellegűek, és nem helyettesíthetik a szakmai orvosi tanácsadást, a diagnózist vagy a kezelést. Ha a Felhasználó aggódik a honlapon keresztül kapott információkkal, vagy kérdése van a saját egészségével kapcsolatban, a Felhasználónak orvoshoz vagy más egészségügyi szolgáltatóhoz kell fordulnia. A felhasználó saját felelősségére és felelősségére használja a webhelyet.
  3. A szolgáltatás magában foglalhatja, de nem kizárólagosan a programokat, e-mail szolgáltatásokat, üzeneteket és üzenőfalakat, chatterületeket, hírcsoportokat és a szolgáltatáshoz kapcsolódó letölthető mobilalkalmazásokat.
  4. A webhely linkeket tartalmazhat harmadik fél weboldalaira vagy szolgáltatásaira. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a harmadik fél weboldalain a Felhasználóknak okozott veszteségért.
 3. A Szolgáltatások beszerzésének technikai folyamatai
  1. A Weboldalon kínált Szolgáltatás igénybevétele érdekében a Felhasználónak regisztrálnia kell a honlapon elérhető regisztrációs eljárást.
  2. A regisztrációs űrlapon a Felhasználónak fel kell sorolnia az igazi, helyes, teljes és aktuális információkat.
  3. Ahhoz, hogy regisztráljon a webhelyen és fogadhassa a szolgáltatást, a Felhasználónak ezeket vagy más (a Webhely utasításainak megfelelően) végrehajtania kell:
   1. A Felhasználónak ki kell töltenie a webhelyen elérhető teszteket;
   2. a teszt elvégzése után a Felhasználónak meg kell adnia személyes e-mail címét, amelyre a Szolgáltató a Szolgáltatásról információt küld;
   3. a Felhasználónak ki kell választania a Szolgáltatás fizetésének legmegfelelőbb fizetési módját;
   4. a Felhasználónak minden szükséges lépést meg kell tennie a Szolgáltatásért való fizetés érdekében;
   5. a Felhasználónak ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.
   6. Miután a Szolgáltatás kifizetése befejeződött, a Felhasználó a regisztrált e-mail címen értesítést kap a programban való sikeres regisztrációról és a Szolgáltatáshoz való hozzáférésről.
 • Szolgáltatás minősége
  • A Szolgáltatás “AS IS” és “AS AVAILABLE” alapon történik, ami azt jelenti, hogy a Szolgáltató nem garantálja, hogy:
   • a Szolgáltatás használatának eredményei megfelelnek a Felhasználói követelményeknek;
   • A szolgáltatás nem tartalmaz vírusokat, technikai hibákat, technikai zavarokat, biztonsági lyukakat;
   • A szolgáltatás bármikor és bárhol elérhető.
  • A Szolgáltató saját belátása szerint fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja, visszavonja vagy megszüntesse a Felhasználó által kapott Szolgáltatásokat, ha gyanú áll fenn, hogy a Felhasználó hamis adatokat adott meg a regisztrációs űrlapon.
  • A webhelyen elérhető szolgáltatásokra vonatkozó információkat folyamatosan frissítik, módosítják vagy javítják. Így a Szolgáltatással kapcsolatos információk a webhelyen, mint például a Szolgáltatás árai, de nem kizárólag, a leírások és egyéb információk helytelenül vagy hiányosan felsorolhatók.
 • Fizetés szolgáltatásért, Barion bankkártyás fizetés
  • A Weboldalon elérhető Szolgáltatás igénybevétele érdekében a Felhasználó vállalja, hogy megadja a Szolgáltatáshoz történő fizetéshez szükséges információkat, beleértve a hitelkártyaszámot, a hitelkártya lejárati dátumát, a számlázási címet, a kártyabirtokos nevét és vezetéknevét.
  • A Szolgáltatás kifizetése során a Felhasználó megerősíti és garantálja, hogy:
   • törvényes joguk van bármely hitelkártyával (kártyákkal) vagy egyéb fizetési móddal (bármely fizetési móddal) bármilyen vásárlással kapcsolatban;
   • a megadott információ igaz, helyes és teljes.
   • A Bestway Sport a Barion rendszerét használja az oldalon történő vásárlásokhoz. Szabályzata innen érhető el: https://www.barion.com/hu/jogi-hatter/barion_altalanos_szerzodesi_feltetelek_20180705.pdf
   • A jelen Feltételek 5. pontjában meghatározott információk benyújtásával a Felhasználó a Szolgáltatót a Vásárlások befejezésének megkönnyítése érdekében a harmadik felek részére történő tájékoztatás jogára jogosítja fel.
 • Felhasználói fiók
  • Weboldal felhasználóvá válásakor a Felhasználó vállalja, hogy a profiljukon szereplő adatokat feldolgozza. A fiók létrehozása után a webhelyhasználó felelős a fiók használatáért.
  • Az oldal minden egyes felhasználói fiókját minden felhasználó számára egyedileg hozzák létre, és csak egyéni használatra szolgál; a Felhasználó nem jogosult a számlát egy másik személynek vagy harmadik félnek átadni.
  • A Szolgáltató jogosult a Felhasználó számláját visszatérítés nélkül felfüggeszteni, ha:
   • a regisztráció során a Felhasználó hamis vagy helytelen adatokat adott meg;
   • a Felhasználó személyes fiókját egy másik személynek átadta;
   • gyanús a csalárd, illetéktelen vagy jogellenes tevékenység;
   • a Felhasználó egyébként megsértette a webhely feltételeit.
  • A Felhasználónak joga van személyes fiókjának lezárására vagy törlésére a Webhelyen található megfelelő utasítások betartásával, vagy a Szolgáltató e-mailben, a [email protected] e-mailben történő elküldésével kapcsolatban, fiókjának bezárására vonatkozó kívánságáról.
  • A Felhasználó számlájának megszűnését követően a Szolgáltató a Felhasználónak a Szolgáltatással kapcsolatos összes információját eldobhatja, beleértve – de nem kizárólagosan – a fogyás elemzését, az összes szolgáltatott konzultációt, súlycsökkentési tervet és étkezési menüt.
 • A szolgáltatás vásárlási visszatérítéséről
  • A Felhasználónak jogában áll 14 napon belül teljes visszatérítést kapni, ha a Webhelyen vagy a Szolgáltatás leírásában másként nem szerepel vagy ha a 14 napon belül nem vette igénybe a szolgáltatást. A visszatérítés igénybevétele érdekében a Felhasználónak a Szolgáltatóhoz kell fordulnia az e-mailhez: [email protected], beleértve a vásárlást igazoló dokumentumokat.
 • Versenyek, nyereményjátékok és promóciók
  • A Felhasználó, miután magánadatokat töltött be a webhelyen, beleértve, de nem kizárólag e-mail címét vagy telefonszámát, beleegyezik, hogy információt kap a Szolgáltatótól és a Szolgáltató partnereitől, beleértve, de nem kizárólagosan, promóciókat, hírleveleket, telemarketing telefonhívásokat stb.
  • A Webhelyen keresztül elérhető bármely verseny, sorsolás vagy más promóció (együttesen, “Promóciók”) szabályozhatóak a jelen Feltételektől elkülönített szabályok szerint. Mielőtt részt vesz a promóciókban, tekintse át az alkalmazandó szabályokat. Ha a promóció szabályai ellentmondanak ezeknek a feltételeknek, akkor a promóciós szabályok érvényesek.
  • A Felhasználó bármikor visszavonhatja a Promóciók fogadását a megfelelő utasítások betartásával, vagy a Szolgáltató e-mailjére: [email protected]
 • Szellemi tulajdon
  • A Szolgáltató kizárólagos jogokat birtokol minden, a Weboldalon elérhető információra, ezért bármely harmadik fél tartalmának, tervezési feldolgozásának, az adatok további terjesztésének és / vagy az információ és a további terjesztésnek a Szolgáltató engedélye nélkül történő, illetve írásbeli hozzájárulása szerzői és szerzői jogi védelem alatt áll. más jogsértés, amely Magyarország törvényei szerint büntetendő.
  • A szellemi tulajdonjogok megsértése esetén a Szolgáltató jogosult a bűnös személy büntetőeljárására. A személynek pénzügyileg válaszolnia kell minden okozott kárra, ideértve a nyereségvesztést is, amelyet a Szolgáltató és harmadik felek okozhatnak.
 • Szolgáltató felelőssége
  1. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a Felhasználónak elszenvedett veszteségért, ha a Felhasználó nem teljesítette a Webhely feltételeit és / vagy a Felhasználó nem teljesítette a Szolgáltató táplálkozási szakértői véleményét.
  2. A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a Felhasználónak vagy harmadik félnek okozott károkért, a Szolgáltatás által megjelölt diéta vagy más, a Webhelyen található anyagokból.
  3. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Felhasználó tevékenységéért és a harmadik személyeknek okozott károkért.
 1. Adatkezelés
  1. A Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése elsőrangú követelmény, ezért a Bestway Sport Kft. a Felhasználó személyes adatait csak az adatkezelési szabályzatban foglalt külső szervezeteknek adja át, hatóságok részére csak a vonatkozó jogszabályi keretek között teszi hozzáférhetővé.
  2. A Felhasználó által megadott személyes adatok közül a Bestway Sport Kft. csak azokat az információkat használja fel, amelyek a Felhasználó azonosításhoz szükségesek annak érdekében, hogy a tájékoztatást kaphasson a Bestway Sport fejlesztéséről, szolgáltatásairól a Weboldalon elérhető, rendszeresen bővülő kínálatról, valamint a Bestway Sport Kft. hivatalos értesítéseiről.
  3. A Felhasználóról a Bestway Sport által nyilvántartott adatok, a Bestway Sport Kft. által fenntartott adatbázisokban tárolt információk felhasználhatóak a Felhasználó és a Bestway Sport Kft., vagy a Felhasználó és a Partner között felmerülő kérdések, viták megoldására. Felhasználó az profiloldalán megadott adatait a regisztrációt követően módosíthatja, ebben az esetben azonban a Bestway Sport Kft. az adatvédelmi szabályzata alapján, a felhasználói jogosultság ideje alatt tárolja a Felhasználó korábbi adatait.
  4. A Bestway Sport Kft. garantálja, hogy a Felhasználók személyes adatait a hatályos jogszabályok tiszteletben tartásával, az Adatvédelmi szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezeli.
 1. Elállás:

A távollevő között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26) Korm. rendelet 20.§ (2)bekezdés b) pontja alapján a Felhasználó, a szolgáltatás megvásárlásától számított 14 napon belül jogosult elállni a szerződéstől. Ebben az esetben Felhasználó köteles elállási szándékáról írásban értesíteni a Bestway Sport Kft.-t, aki az értesítése kézhezvételétől számított 30 (harminc) munkanapon belül köteles visszautalni Felhasználónak az érvénytelenített szolgáltatás vételárát.

 1. A viták rendezése
  1. A Szolgáltató és a Felhasználó közötti minden vitát lehetőleg békés úton rendezik. Ha a tárgyalások megkezdését követő 30 napon belül mindkét fél nem jut megegyezésre, a vitákat a magyarorszái 4. kerületi bíróságon kell benyújtani és kezelni, a Feltételeknek és a magyar törvényeknek megfelelően.